Dameklip i Roskilde
Din moderne damefrisør

Besøg os på Hestetorvet 7 st. 4000 Roskilde

Bestil tid i dag

Moderne og klassisk
Damefrisør i Roskilde

Grand Salon er en moderne frisør, som både tænker nyt og kreativt. Vi bestræber os altid på at imødekomme dine behov og ønsker, og vores dygtige frisører er altid smilende og servicemindede.

Gennem de seneste mange år, har vi arbejdet med både børne- og dameklip, og tilbyder alt inden for klipning, hårfarvning og generel hårpleje.

Bliv klippet med det samme

Som damefrisør har vi gjort os den erfaring, at det helst skal være her og nu, når mænd såvel som børn skal klippes. Derfor kan både damer og børn droppe ind i salonen og blive klippet med det samme.

Der kan forekomme en smule ventetid, men der er altid kaffe på kanden. Desuden kan du læse lidt i lækre magasiner, der er stillet til rådighed. Er du til mere faste rammer, bestiller du blot en almindelig tid over telefonen.

Professionel damefrisør

Grand Salon er en anerkendt damefrisør og sørger derfor også altid for at følge med i tidens trends og tendenser. Vi lytter til dine ønsker og garanterer en professionel og flot klipning efter dine behov.

Dameklip koster fra 550,-

Kig forbi din frisør
Vi lever for og af vores kunder

Frisørsalonen drives af Rawa Ghafour, der har klippet gennem mange år. Med stor passion for Cut and Style, klipper vi dagligt både herre og damer. For os er det vigtigt at vores kunder får en god oplevelse hos os, mens de samtidig kommer herfra med et godt resultat.

Vi har mange faste kunder der kommer igen - kom forbi din lokale frisør i Roskilde i dag.

}
  1. Hestetorvet 7

Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag: 10.00 - 19.00
(18:00 om sommeren)
Torsdag: 10.00 - 19.00
(18:00 om sommeren)
Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: LUKKET

Tlf.: 93 93 40 93
Bestil tid online

Din lokale frisør

Din lokale frisør er lokaliseret lige i centrum af Roskilde, blot 2 minutter fra stationen. Vores frisørsalon ligger ved Røde Port.

Glade kunder

Vi lever af og for tilfredse kunder, punktum. Vores Facebook er fyldt med 5 stjernede anmeldelser og vores kunder kommer altid igen.